obra & autor

Feliu Ferrer és una idea, un concepte que només aflora a partir de l'escriptura i mitjançant el Jordi, el bagatge empíric del qual empra com a substrat, ja que, atesa la seva naturalesa, sense aquest seria incapaç d'escriure.

El Feliu nasqué el 21 d'octubre de 2012 a partir de la publicació de l'article Del ja fa dies a l'avui, el primer a la Pàgina 1 d'aquest bloc. Des d'aleshores ha continuat escrivint articles i a data d'avui n'ha autopublicat quatre reculls: d'elles i d'altres afers (2014), d'elles i d'altres paisatges (2015), d'elles i d'altres hipèrboles (2016) i El xauxineig d'un ou ferrat (2017).


El xauxineig d'un ou ferrat és la quarta obra del Feliu Ferrer: un recull d'articles basats altra vegada en la perspectiva personal del Jordi, de la qual se segueix nodrint per a poder continuar interactuant amb la realitat. Com a d'elles i d'altres afers, d'elles i d'altres paisatges i d'elles i d'altres hipèrboles, les reflexions sobre aspectes de l'actualitat política s'entrellacen amb valoracions de caràcter existencial que, en clau poètica i a través de múltiples referències, dibuixen la seva particular literatura del jo. 

Amb motiu de la publicació d'aquest recull, l'autor ha revisat els articles originals, publicats al seu bloc entre març de 2016 i abril de 2017.

d’elles i d’altres hipèrboles és la tercera obra de Feliu Ferrer: un recull d’articles altre cop basats en les impressions personals del Jordi, substrat empíric a partir del qual l’autor interactua amb la realitat, i sense el qual seria incapaç d’escriure. Com a d’elles i d’altres afers i a d’elles i d’altres paisatges, les opinions sobre qüestions d’actualitat –sobretot referents als moviments polítics viscuts a Catalunya durant l’últim any–, es barregen amb valoracions existencials i apreciacions intimistes, on l’amor, el desamor i elles, literàriament i filosòfica, esdevenen protagonistes. 

Amb motiu de la publicació d’aquest recull, l’autor ha revisat els articles originals, publicats al seu bloc entre l’abril de 2015 i l’abril de 2016.

d'elles i d'altres paisatges és la segona obra de Feliu Ferrer: un recull d'articles de bell nou basats en les impressions personals del Jordi, substrat empíric a partir del qual l'autor interactua amb la realitat. Com a d'elles i d'altres afers, les opinions sobre qüestions d'actualitat i l'anàlisi de certs episodis polítics, especialment del procés català, es barregen amb consideracions d'arrel existencial i apreciacions de caràcter intimista. Sovint en clau poètica i molts cops a cavall de la filosofia, l'autor s'aproxima a temes com ara el liberalisme, l'actitud individual, el record en front de l'oblit, l'amor. 

Amb motiu de la publicació d'aquest recull, l'autor ha revisat els articles originals, publicats al seu bloc entre juny de 2013 i febrer de 2015.
d'elles i d'altres afers fou la primera obra de Feliu Ferrer: un recull d'articles basats en algunes de les experiències vitals del Jordi, a les quals té per costum donar forma i de les quals alhora es nodreix, ja que sense aquestes no seria capaç d'escriure. 

Amb motiu de la publicació d'aquest recull (2014), l'autor va revisar els articles originals, publicats al bloc entre novembre de 2012 i març de 2014. Ara, amb motiu d'aquesta segona edició (2015), l'autor ha revisat l'anterior.El Jordi, nascut a la Seu d'Urgell, ha viscut sempre a cavall entre Castellciutat i Barcelona, on resideix actualment. Llicenciat en Filosofia i màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica per la UB, a més a més d'oferir material empíric al Feliu, treballa com a professor de Filosofia pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.