obra & autor

Feliu Ferrer és una idea, un concepte que només aflora a partir de l'escriptura i mitjançant el Jordi, el bagatge empíric del qual empra com a substrat, ja que, atesa la seva naturalesa, sense aquest seria incapaç d'escriure.

El Feliu nasqué el 21 d'octubre de 2012 a partir de la publicació de l'article Del ja fa dies a l'avui, el primer a la Pàgina 1 d'aquest bloc. Des d'aleshores ha continuat escrivint articles i a data d'avui n'ha autopublicat quatre reculls: d'elles i d'altres afers (2014), d'elles i d'altres paisatges (2015), d'elles i d'altres hipèrboles (2016) i El xauxineig d'un ou ferrat (2017). Completen la Pàgina 1 els dos reculls d'articles escrits durant el període 2017-19, en procés d'autoedició. Després de 7 anys, el desembre de 2019 passàrem pàgina: al bloc, ara som a la Pagina 2.

El Jordi, nascut a la Seu d'Urgell, ha viscut sempre a cavall entre Castellciutat i Barcelona, on resideix actualment. Llicenciat en Filosofia i màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica per la UB, majoritàriament ha treballat com a docent per al Departament d'Ensenyament.